Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

BRUG: Renovatie brug 400 (Piet Kramerbrug) in Amsterdam

De P.L. Kramerbrug op de Amsteldijk, tussen de Jozef Israëlskade en de Amstelkade, wordt gerenoveerd in 2012/ 2013. Bekijk op de 3D animatiefilm hoe de brug wordt afgebroken, op onderdelen vernieuwd en weer wordt opgebouwd.

Met de renovatie zorgt Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer ervoor dat de Kramerbrug in zijn oude, monumentale glorie terugkeert. Tegelijkertijd zal de brug in technisch opzicht weer van deze tijd zijn en kan hij zijn rol blijven vervullen in de verkeerscirculatie op de Amsteldijk.

You have no rights to post comments

Reacties

# Maria 11-09-2012 18:55
Mooie foto, beetje geheimzinnig staat ie daar te zijn. Want het valt me op dat er letters op die brug staan. Een woordenrij, een gedicht, ik kan het niet zien. Ik meen de woorden water en alert te ontcijferen. Is er iets over bekend? Waar is die brug eigenlijk?