Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

KERK: Waalkerk (1936-1989)

You have no rights to post comments

Reacties

# RE: Waalkerk (1936-1989)Do Zuurveen-Meijer 07-04-2013 22:07
Ook wij gingen met ons gezin naar de Waalkerk (ik ben van '39). De overvolle diensten als ds.Overduin preekte, staan me nog bij. De kinderen zaten dan vaak op het podium onder de preekstoel. Ook weet ik nog, hoe tot mijn grote verbazing de ouderlingen en diakenen, in zwarte pakken, precies tegelijk tevoorschijn kwamen. Uit twee deuren naast de preekstoel. Hoe deden ze dat? Riepen ze van één twee drie.....af! Niemand die het meer verklaren kan.