Wandeling door Plan Zuid door studenten van de hoge school InHolland . . . .

WANDELING DOOR PLAN ZUID SAMENGESTELD DOOR STUDENTEN VAN DE HOGE SCHOOL INHOLLAND
tekst en video van Jos Wiersema - 2 november 2011

Wandeling door Plan Zuid samengesteld door studenten van de hogeschool Inholland in het kader van hun opleiding Toerisme en Vrijetijd.

We worden regelmatig benaderd door studenten die wat meer informatie over Plan Zuid willen dan dat er op de website te vinden is. Natuurlijk ben ik altijd bereid om ze te woord te staan en ze mijn visie over de buurt te geven.

In oktober werd ik benaderd door de studenten, Alexandra en Darios, van de hoge school InHolland die in het kader van hun hun opleiding Toerisme en Vrijetijd de opdracht hadden gekregen om van Plan Zuid een Guide Book te maken, oftewel toeristen aan te trekken om het vm Plan Zuid te bezoeken. Een begeleide wandeling is hier een onderdeel van.
Op woensdag, 2 november 2011, waren Mick Hoff en ik bij hen te gast om de door hen samengestelde wandeling bij te wonen. Ik heb hiervan ik een sfeervideo gemaakt en ik denk dat ze het er niet slecht vanaf hebben gebracht. Oordeelt uzelf maar . . . . .

Meer over de onderwerpen van de wandeling staan op deze website:

- Berlagebrug >>