Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

"Swinging South" een hele bijzondere prentbriefkaart

 
Elfie Bonke is een collega van mijn eega, Jenny, aan de Amsterdamse Vrije Universiteit. Elfie heeft een bijzondere kijk op Amsterdam en dat vertaalt ze met haar beeldende kunst. Wij vinden dat ze met een losse hand en Cobra-achtige kleuren bijzonder leuke werken maakt.

Toen we haar vroegen of ze voor ons ook een schilderij van de Wolkenkrabber wilde maken bleek dat helemaal geen probleem te zijn. Het resultaat ziet u hieronder.

Elfie maakt van haar werken ook prentbriefkaarten met passepartout in een formaat van 13x18cm. Uiteraard zijn de kaarten zonder watermerk zoals in de afbeelding.

Wilt u een of meerdere ansichtkaarten van haar kopen neem dan contact met Elfie op via het e-mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.