ONDERZOEK FUNDERINGEN: Verzakken? Verzaken!

You have no rights to post comments

Reacties  

 
# RE: ONDERZOEK FUNDERINGEN: Verzakken? Verzaken!Miriam van Aller 17-04-2013 18:14
Beste allemaal,
De huurdersverenig ing ZuiderAmstel voert een procedure tegen splitsing van een complex sociale huurwoningen in de IJselstraat/Sch ipbeekstraat en ik ben de gemachtigde van de huurdersverenig ing ZuiderAmstel, tevens secretaris.
K. Lanser heeft gereageerd op mijn vragen, Dank daarvoor. ik wil graag meer weten over de fundering in de IJselstraat/Sch ipbeekstraat. Is er iemand die daar iets over weet?

Miriam van Aller.
 
 
# Verzakking?K.Lanser 14-04-2013 11:39
In de laatste jaren van de oorlog woonden wij tot 1960 in de Kromme Mijdrechtstraat nummer 51'.
Deze woning en later op nummer 55 en 57 is tot 2 x toe het hele pand opgevijzeld en de fundering versterkt.
Dit was noodzaak aangezien de houtenpalen volledig weggerot waren. Het was zelfs zo erg dat bij de eerste reparatie men tot de ontdekking kwam dat het hel trappen huis steunde op de gasleiding.

Dus anno 2012 -2013 is er niets nieuws onder de zon.
 
 
# RE: ONDERZOEK FUNDERINGEN: Verzakken? Verzaken!Miriam van Aller 07-11-2012 18:30
Weet de lezer iets over het normpuntensyste em op funderingen in de Rivierenbuurt in te delen in 4 kwaliteitsklass en? Ik heb mij gek gezocht maar kan niets vinden. Dienst Wonen weet ook nergens van. Gaarne advies.
Miriam van Aller
 
 
# RE: Onder Plan Zuid: Verzakken? Verzaken!Miriam van Aller 07-11-2012 18:29
de Alliantie is doende sociale huurwoningen te splitsen en te verkopen. Er is geen juist onderzoek gedaan naar de fundering van het complex. Er is een normpuntensyste em van de dienst Wonen waarin funderingen in kwaliteitsklass en kunnen worden ingedeeld. De dienst Wonen zegt dat ze nergens van af weten en verwijzen mij naar de heer van Zelst van BWT Zuid. Er zijn 4 kwaliteitsklass en naar ik heb begrepen.
Miriam van Aller.