'Water en Vuur, beelden en gedichten ‘ deel V . . . .

'Water en Vuur, beelden en gedichten' deel V.

In augustus 2006 wordt de vijfde Wilhelmina-ring uitgereikt, dat is de landelijke oeuvreprijs voor de beeldhouwkunst.
Als mede-initiatiefnemer van die prijs leek het me mooi als Nederlandse beeldhouwers met een gedicht van een Nederlandse dichter geëerd worden. Als samensteller van deze boeken nodig ik de dichters uit om mee te werken aan deze bundel en zij kiezen het beeld dat hen inspireert voor een gedicht.
De foto's van deze beelden zijn door Saskia de Boer, mijn dochter en door mij gemaakt.
Wat de boeken zo uniek maakt is dat ook het handschrift van de dichter er in staat en wel op transparant papier dat over de foto van het beeld valt.

Omdat dit de vijfde en laatste bundel is in deze reeks wordt het een bijzondere editie met uitsluitend beelden in Amsterdam, en daarbij ook een voorwoord van Burgemeester Job Cohen.

De uitstekende drukkerij Flevodruk staat garant voor een extra mooie jubileum- uitgave.

U kunt nu al inschrijven voor deze bundel met Euro 2.-- korting. De prijs zal ongeveer hetzelfde zijn als de prijs van vorige edities.
Er zijn nog boeken in voorraad van 'Water en Vuur' deel III en deel IV.
Daarvan zijn de prijzen verlaagd van respectievelijk Euro 22.-- naar Euro 19.--