Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Utrechtsebrug - brug 439 (193 foto's)

Als je met auto over de A2 vanaf Utrecht naar Amsterdam Zuid rijdt ontkom je er bijna niet aan, je moet de Amstel en daarmee de Utrechtsebrug oversteken. De Utrechtsebrug (brug nr. 439) is een Amsterdamse brug over de Amstel in Amsterdam-Zuid die de Rijnstraat en President Kennedylaan verbindt met de Nieuwe Utrechtseweg, de overgang van de S110 naar de A2. De brug werd geopend op 1 april 1954 door burgemeester d'Ailly van de gemeente Amsterdam.
(klik op "toon info" voor meer informatie over de betreffende foto)

Lees ook het eerder op deze website gepubliceerde artikel: "Brug 439 - de Utrechtsebrug"